Deixar de fumar

Mètode integral Suggestiu per deixar de fumar

No et fumis la vida!
Psicologia Maresme

Isabel Pimàs 

Sant Antoni 60, 3er-1ª Calella 08370   

93 766 1332  /  660259618

http://www.psicologiamaresme.com

 

Aquest mètode, exclusiu de Psicologia Maresme, inclou tècniques de psicologia cognitiva, tècniques suggestives d’hipnosi científica, homeopatia i auriculoteràpia.
Juntes, aquestes disciplines conformen un mètode complet, atractiu i eficaç per deixar el tabac. Només es necessita la decisió ferma del pacient per desfer-se del fum.

Sol fer falta 1 sessió setmanal durant 5 setmanes i una de control al cap d’un mes.

fumar

La psicologia cognitiva-conductual és la que treballa amb els pensaments i les actuacions que aquests provoquen. Es treballa bàsicament amb la relació Pensament-Emoció-Acció en que el pensament automàtic genera una emoció o emocions concretes i aquestes porten a actuar d’una o altra manera. Detectant els pensaments automàtics, anomenats distorsions cognitives, podem aprendre a canviar-los, a donar-los la volta per disminuir o evitar emocions com l’angoixa i el desànim, afavorint noves pautes de conducta, per exemple substituir el cigarret per una activitat positiva.

puede-la-mente-humana-quedarse-sin-memoria

Les tècniques suggestives formen part inseparable de la hipnosi clínica o científica. Aquesta, es diferencia de la hipnosi espectacle ja en la mateixa base, que és el seu propòsit. Ningú perd mai el control en estat d’hipnosi i mai el professional té cap poder sobre la persona hipnotitzada. El propòsit de la hipnosi científica és la d’afavorir mitjançant la relaxació i focalització de l’atenció, que els missatges positius relacionats amb deixar de fumar  arribin a la ment inconscient ajudant a l’autocontrol, regulant l’ansietat i afavorint la força de voluntat.

spain-santiago-de-compostela-galician-art-center

La homeopatia, mitjan els seus incomptables remeis, ajuda de manera natural i sense contraindicacions a controlar l’impuls de fumar, a portar millor l’abstinència de nicotina, a reduir l’ansietat i la irritabilitat.

y-un-blog-para-la-homeopatia-ii-01-704x454

L’auriculoteràpia és la disciplina que a través dels punts reflexos de l’orella ajuda a alleugerir i eliminar malures de la resta de l’organisme. A l’orella trobem punts d’acupuntura molt interessants per afavorir la relaxació, la desintoxicació, el control de impulsos, …  que permeten personalitzar un protocol per a cada persona, facilitant l’abandó de l’hàbit de fumar.  Habitualment utilitzo baletes d’acer inoxidable que es deixen col·locades amb una enganxina a l’orella de la persona fins la propera sessió. Aquesta disciplina és opcional, tot i que recomanable,  per fer el tractament antitabac.

008-cartograma-auricular-44pr